Forelæsningsnoter
Startside Om mig E-learning Mit PH.D.-projekt Links Undervisning Master Forelæsningsnoter Projekter At være på nettet Nethumor Hvorhen lille du ? Fronter Tips Patient-Sites Ph.D.-Gruppen Informatiknyt Præsentationstek.

Startside
Sygeplejeprocessen
Sundhedsnet

På denne side vil du kunne finde præsentationer af nogle af de indlæg som jeg har holdt på kurser, temadage og konferencer. Præsentationerne er lavet i Power Point 97/2000 og nogle af dem er også tilgængelige i Adobe Acrobat format v. 5.0.

Hvis ikke du har Power Point eller Acrobatprogrammerne på din computer kan du ikke læse indholdet af præsentationerne. Hertil skal der bruges en såkaldt Reader. Det er en gratis light-udgave af det originale program, men stærkt begrænset til almindeligvis kun at kunne vise, kopiere og udskrive indholdet.

Power Point Reader 2000 kan hentes på denne hjemmeside

Acrobat Reader 5.0 kan hentes på denne hjemmeside

Når du klikker dig ind på Readerhjemmesiderne skal du følge instruktionen på skærmen, der guider dig igennem downloadningen og installationen af programmet.

 
bulletTemadag på Viborg Sygeplejeskole onsdag den 6 februar 2002 - Sygeplejes mange ansigter - dokumentation af, reflektion over og udforskning af sygepleje.

Indlæg: "Det er jo den vej det går" om Informatik i sygeplejerskeuddannelsen (PowerPointpræsentation i pdf-format 1.7 MB)

 
bulletIFS-projektets afslutningsseminar i Næstved december 2001:

Pædagogisk didaktiske problemstillinger ved anvendelsen af IKT i undervisningen - Power Point præsentation. 3 MB 

Brug af elektroniske e-mailgrupper til erfaringsudveksling - Power Point præsentation i pdf-format  1MB

 

Opdateret 20-02-06 .

 

 

 

Startside ] Sygeplejeprocessen ] Sundhedsnet ]

Copyright © 2008 rk
Oprettet den 07.august 2008
Opdateret 07-08-08