Patient-Sites
Startside Om mig E-learning Mit PH.D.-projekt Links Undervisning Master Forelæsningsnoter Projekter At være på nettet Nethumor Hvorhen lille du ? Fronter Tips Patient-Sites Ph.D.-Gruppen Informatiknyt Præsentationstek.

Startside
Strålebehandling i Kiel

Denne link side peger på Sites som jeg har modtaget information om. Sitene er lavet af patienter, patientforeninger eller fagpersoner i relation til specifikke sygdomme eller patientgrupper.

bulletStrålebehandling i Kiel NY En side med nyttige informationer for danske brystkræftpatienter om strålebehandling i Kiel, Tyskland udarbejdet af Lone og Raymond Kolbæk, brystkræftramt og ægtefælle.
 
bullet http://www.boernpaahospital.dk/ Sitet er oprettet af Lise Giødesen, der er ergoterapeut og forfatter med børn på hospital som livslang hjertesag. Formålet er at samle alt relevant materiale om børn på hospital. Målgruppen er alle som har kontakt med børn. Det er meningen at siden jævnligt skal opdateres med nye henvisninger og forslag.
 
bullet http://www.nyre-pusterum.dk/ Sitet er lavet af nyretransplanterede Irene Reneé Jakobsen. Irene er 37 år og blev nyretransplanteret i 1999. Sitet henvender sig primært til personer med nedsat nyrefunktion, dialysepatienter og nyretransplanterede. Irene fandt at der mangler et forum, hvor der kan udveksles erfaring, debatteres, chattes, findes pennevenner. I det hele taget findes oplysninger om, hvordan det kan være at leve med en nyresygdom. Pårørende er også brugere af siden og nogle hospitaler har skrevet om deres nyreskoler/kurser. Nyreforeningens hjemmeside indeholder ikke de nævnte muligheder.
 
bullet http://home6.inet.tele.dk/bratten/retinosite/retinoblastom.html Støttegruppen for retinoblastomfamilier. Et site fra og for familier med øjencancer. Sitet er lavet af en gruppe mennesker, der enten selv har haft retinoblastom eller er forældre til børn, der har haft retinoblastom og stadig går til kontrol. Sitet driver en støttetjeneste for familier med nydiagnostiseret retinoblastom, hvor hvor der kan udveksles erfaringer og oplevelser. 

Startside ] Strålebehandling i Kiel ]

Copyright © 2008 rk
Oprettet den 07.august 2008
Opdateret 07-08-08