Strålebehandling i Kiel
Startside Op Om mig E-learning Mit PH.D.-projekt Links Undervisning Master Forelæsningsnoter Projekter At være på nettet Nethumor Hvorhen lille du ? Fronter Tips Ph.D.-Gruppen Informatiknyt Præsentationstek.

Startside
Op

På denne side vil jeg samle informationer, der kan være relevante for brystkræftramte kvinder der bliver tilbudt strålebehandling i Kiel, Tyskland. Min kone er her i sommer blevet kræftpatient og vi havde derfor behov for information om, hvad det var vi gik ind til ved at sige ja til tilbuddet om at komme til Kiel.

Den information er ikke samlet et overskueligt sted, som det for eksempel er tilfældet for de kvinder der bliver tilbudt behandling i Flensburg. Her har man fra det tyske hospital samlet relevant information på deres hjemmeside.


For Kiels vedkommende findes der kun en generel patientinformation (i pdf-format) om behandling i Kiel på deres hjemmeside. Derudover har de i deres venteværelse en meget relevant pjece om hvordan man skal forhold sig når man ankommer til klinikken, men den er i skrivende stund ikke tilgængelig i Danmark. Vi har scannet den ind i pdf-format og den vil blive tilgængelig her på siden.


Endelig er der en god patientberetning på Kræftens bekæmpelses hjemmeside fra 2007, som har hjulpet os meget. Denne hjemmeside skal ses som et opdateret supplement til den beretning, som kan læses ved at klikke her.

Startside ] Op ]

Copyright © 2008 rk
Oprettet den 07.august 2008
Opdateret 07-08-08